DESPRE NOI

CENTRU EPIL BODY

Epil Body este un salon specializat în remodelare corporală și epilare definitivă.
Dispunem de cele mai performante echipamente de remodelare corporală și epilare definitivă.

La Epil Body, fericire și mulțumirea ta sunt o prioritate. Personalul nostru te va consilia gratuit, pentru a înțelege mai bine ce așteptări reale poți să ai și care sunt cele mai bune soluții pentru tine. Consultația este gratuită, nu există nici un cost ascuns și nu impune nicio obligativitate viitoare. Afli imediat care sunt zonele ce se pot îmbunătăți, care sunt cele mai bune modalități de a obține rezultatul dorit și ce costuri implică.

Folosim doar produse profesionale recunoscute pe plan mondial pentru calitatea și eficiență: Bruno Vassari, Botanica, Medicalla Skin Care, Institute BCN, PBSerum etc. Bruno Vassari a câștigat premiul de ,,Cel mai bun brand de cosmetice profesionale”, la a 9 a ediție a Congresului de Medicină Anti-age, desfășurată la București.

Personalul nostru participă frecvent la cursuri de specializare și perfecționare pentru a livra, mai departe serviciile de calitate. Astfel, alături de cele mai noi tehnologii, reușim să oferim profesionalism și rezultate remarcabile

Tehnologiile noastre, Eximia HR77 Platinum de exemplu, aparatul de slăbire intensivă și anticelulitic a câștigat trofeul ,,Cel mai bun echipament de slăbire” la congresul internațional de medicină anti-îmbătrânire ediția IX, organizat la București, a fost creat de medici cu experiență și are în spate studii clinice care atestă existența și rezultate uimitoare pe care ți le pot oferi.

CONTACT ȘI PROGRAMĂRI

Pentru informații suplimentare si programarea ședințelor vă rugăm să ne contactați la telefon: 0754.806.582 sau email: hermes_beauty@yahoo.com

Adresa: Strada Octav Onicescu Nr. 31A, Botoșani

Epilare definitivă laser diodă

Click aici!

Remodelare corporală – Eximia

Click aici!

Tratament facial - Eximia

Click aici!

Tonifiere musculară XSculpt

Click aici!

Criolipoliză 360°

Click aici!

Drenaj Limfatic / Presoterapie

Click aici!

Împachetări termocuvertă cu produse Bruno Vassari

Click aici!

Împachetări cu benzi la rece

Click aici!