Remodelare corporală – Eximia

Ce esteEximia?

Eximia este inovația tehnologică de amploare care poate înlocui chirurgia estetică, cu terapii inovative ce stimulează procesele metabolismului uman pentru a elimina excesul de grăsime, ajutând totodată și la ameliorarea vergeturilor, la tratarea retenției de lichide și a lipsei de fermitate. Încă de la prima ședință se poate observa o scădere în centimetri pe zona lucrată și o îmbunătățire a aspectului pielii.

Beneficii:
✔ elimina până la 40% din țesutul adipos
✔ redă fermitatea și elasticitatea pielii
✔ ajută la accelerarea metabolismului celular și oxigenarea țesuturilor
✔ tratează celulita, ameliorează vergeturile vechi și tratează vergeturile de culoare roșiatică în stadiul incipient
v oxigenează celule permițând astfel activarea circulației la nivelul tegumentului
✔ rezultate dovedite clinic
✔ aparat creat de medicii din Italia

Cetehnologiiînglobează Eximia?

● LASERPORATIE MULTIPOLARĂ cu vibrații – Vibrating Multipolar Laserporation poate înlocui cu succes liposuctia chirurgicală, datorită vibrațiilor integrate în manipulul pentru laserporatie multipolară ajutând la obținerea unor rezultate mai eficiente și mai rapide.
Activarea endorfinelor ajută la minimizarea durerii, stimulează microcirculatia și tonifiaza țesutul. Vibrațiile activează mecanoreceptorii cutanați, eficientizând astfel procesul de lipoliză.

● RADIOPORATIA SQUARE-TECH – un concept inovativ ce include două terapii, electroporatia și radiofrecvență, și este special creat pentru a stimula producția de colagen și elastină chiar și în zonele dificile. Ajută la tratarea și eliminarea celulitei, vergeturilor, ridurilor, îmbunătățește elasticitatea pielii și tonifiaza țesuturile.

● Laser Lipolitic

Cu o lungime a undelor adecvată, laserul este capabil să acționeze asupra țesutului adipos fară a afecta țesuturile din jur.
Are o acțiune sporită ce oferă un efect mult mai rapid în ceea ce privește pierderea centimetrilor de pe zonele cu probleme.
Puterea sporită a acestuia asigură distrugerea rapidă a țesutului adipos și eliminarea lui pe cale naturală.

● Multiporatie

Este tehnologia care crează canale până la celula adipoasă cu o intensitate marita pentru o mult mai bună penetrare a ingredientelor active la nivelul celulei grase.
Alternativa estetică a mezoterapiei medicale cu un puternic și imediat efect anticelulitic, “injectează” substanțele active până în straturile profunde ale pielii și elimină aspectul neplăcut de coaja de portocală.

● Vacuum

Realizează un masaj endermologic și vacuumatic în 4 faze ce permite astfel tratarea zonelor targetate.
Realizează un drenaj limfatic eficient, dizloca și defibrozeaza nodulii de celulită, îmbunătățește circulația dermică și hipodermică și accelerează procesul de slăbire.

● Radiofrecvență quatripolara

Radiofrecvența încălzește țesutul adipos și dermul oferind astfel multiple beneficii precum stimularea fibroblastelor care produc colagen și elastină, eliminarea toxinelor și a lichidelor, dar și îmbunătățirea metabolismului celular.

● Magnetoterapie

Rolele magnetice din manipulii de vacuum acționează asupra abilitații sângelui de a fi un bun conductor magnetic și asupra efectelor pozitive în separarea conglomeratelor de celule roșii din sânge rezultând o oxigenare superioară a țesutului.

Rezultate dovedite clinic

Contraindicații: persoanelor care suferă de afecțiuni cardiace severe; persoanelor însărcinate; persoanelor cu fragilitate capilară, varice proeminente; persoanelor care au mai puțin de 6 luni de la o intervenție chirurgicală pe zona tratată

Epilare definitivă laser diodă

Click aici!

Tratament facial - Eximia

Click aici!

Tonifiere musculară XSculpt

Click aici!

Criolipoliză 360°

Click aici!

Drenaj Limfatic / Presoterapie

Click aici!

Împachetări termocuvertă cu produse Bruno Vassari

Click aici!

Împachetări cu benzi la rece

Click aici!

Tratament facial – Oxygenera Pro

Click aici!

Radiofrecvență – ENDYMED PRO

Click aici!

Vrei să-ți faci o programare? Sună acum!