EpilMe by Neauvia – LASER DIODĂ PENTRU EPILARE DEFINITIVĂ

Soluțiapermanentăde reducere a părului potrivită pentru toate tipurile de ten!

EpilMe este un laser cu diodă inovator care funcționează similar cu un laser solid, fiind un echipament performant pentru eliminarea părului la orice vârstă, tratarea hirsutismului, a pseudo foliculitei barbae, leziunilor benigne de pigmentare și unor leziuni vasculare.

Permite terapeuților să trateze rapid și confortabil toate tipurile de piele, obținând rezultate permanente în reducerea părului în doar câteva tratamente.

✔ Tehnologia de epilare cu laser cea mai avansată disponibilă în prezent;
✔ Nouă în România;
✔ Rezultate permanente în reducerea părului în orice zonă a corpului, atât pentru femei cât și pentru bărbați;
✔ Elimină eficient și firul de păr cel mai subțire în 6-8 ședințe;
✔ Sigur și eficient pentru toate tipurile de piele și tipurile de păr pigmentat;
✔ 3 moduri de operare pentru un tratament personalizat;
✔ Terapeuți profesioniști specializați în utilizarea laserului cu diodă EpilMe;
✔ Performanță unică: 3 lungimi de undă x 808 nm și frecvență până la 12 Hz.AlegeEpilME!

Datorită avantajelor sale multiple, EpilME este considerat unul dintre cele mai puternice aparate de epilare definitivă cu laser cu diodă disponibile pe piață, iar noi, la Epil Body, suntem onorați să-l prezentăm în premieră în Botoșani.

Tratamentul EpilME este o experiență confortabilă, acționând la o temperatură de 1ºC pentru a proteja pielea în timp ce elimină eficient părul. Sistemul de răcire integrat prin contact asigură o diferență termică între epidermă și bulbul firului de păr, creșterea siguranței și confortul tratamentului. Această tehnologie inovatoare, combinată cu experiența terapeuților noștri specializați, oferă rezultate permanente de reducere a părului într-un număr minim de ședințe, fără durere sau disconfort.

Numărul de ședințe de tratament necesare pentru eliminarea definitivă a foliculului de păr poate varia în funcție de zona tratată, densitatea părului și ciclul de creștere al acestuia. În medie, sunt necesare 6-8 ședințe pentru obținerea rezultatelor dorite. Acest lucru se realizează prin tratarea rapidă și confortabilă a tuturor tipurilor de piele cu laserul cu diodă EpilME, care oferă rezultate permanente în reducerea părului într-un număr minim de tratamente. Aparatul este sigur și eficient pentru toate tipurile de piele, indiferent de fototip, și tipurile de păr pigmentat.

Toți terapeuții Epil Body au urmat cursuri de specializare pentru operarea cu tehnologia Neauvia EpilME, oferind astfel experiență, profesionalism și atenție deplină pacienților. Echipa noastră de profesioniști va fi alături de tine în fiecare pas al tratamentului pentru a te bucura de o experiență de cea mai înaltă calitate în cadrul clinicii noastre.

Alege cea mai avansată și inovatoare soluție pentru reducerea permanentă a părului, adaptată pentru toate tipurile de piele! EpilME este tehnologia de vârf a epilării laser, care îți oferă o piele fără păr, mai fină și mai catifelată decât oricând, obținută într-un mod confortabil și sigur. Această tehnologie unică a laserului cu diodă EpilME, permite terapeuților să trateze toate fototipurile de piele rapid și confortabil, obținând rezultate permanente în reducerea părului în doar câteva tratamente.

Contraindicații: Utilizarea de medicație de tip Izotretinoin (Roaccutane) în prezent sau cu 6 luni anterior; Tetraciclină și medicamente fotosensibilizante (ex: antibiotic – Roaccutane, Doxiciclina); Boli ale sistemului imun (psoriazis) inclusive infecții HIV; Boli endocrine (diabet zaharat, sindrom de ovar polichistic) care nu sunt sub control medical; Boli infecțioase (herpes simplex activ la nivelul zonei tratate; lupus eritematos sistemic/cutanat,porfirie (boală ereditară rara) , alte boli de colagen sau vasculare); Istoric de sângerări sau utilizare de medicație anticoagulantă; Istoric de cicatrice cheloide sau hipertrofice; istoric de cancer de orice tip; Epilepsie; Sarcină; alăptare.

Epilare definitivă laser diodă

Spuneadiopărului nedorit!

‼️ Performanță la un alt nivel ‼️

Cea de a două tehnologie de îndepărtarea părului nedorit, de care dispune salonul nostru este tehnologia LASER DIODĂ cu 3 lungimi de undă:

755 – ideală pentru firele de păr cu concentrație scăzută de melanină (blond/roșcat ) și fototip 1-3
808 – ideal pentru toate tipurile de piele și pentru orice culoare a firului de păr.
1064 – ideal pentru firele de păr cu rădăcina adâncă și cu concentrație mare de melanină.

Sistemul de răcire cu apă, cu aer și semic sistem de răcire inductor face ca procedura să dispună de un confort ridicat, fără durere.

Vezirecomandărileînainte de procedura de epilare definitivă

✔ este indicat să treacă cel puțin 5 zile de la expunerea la soare (plajă) sau solar.
✔ dacă ai herpes, reprogramează-ți ședința pentru săptămâna următoare, deoarece herpesul poate crea mâncărimi pe întregul corp.

IMPORTANT❗ Lasă să treacă cel puțin 3 săptămâni de la ultima smulgere prin ceară, pensetă sau aparat de epilat. Motivul: fasciculul de laser trebuie să penetreze rădăcina, nu să se „oprească” în firul de păr sau pe suprafața pielii. Prin procedeele de smulgere tulpina firului de păr se poate desprinde de rădăcină, astfel aceasta nu mai are rol de conductor al energiei pulsante.

✔ înainte cu 24h de ședință folosește o lamă de ras pentru a îndepărta părul în sensul creșterii acestuia. La fel și între ședințele de epilare definitivă, cât mai rar posibil.
✔ este recomandat să ai pielea curată și fără probleme de sănătate, însă nu trebuie să faci baie sau duș cu apă foarte caldă chiar înainte de tratament.
✔ nu se ia niciun fel de medicamente înainte de prima ședință de epilare, pentru a evita fotosensibilitatea,
✔ dacă ai suferit orice operație care a implicat anestezie, timp de 3 luni nu este indicată această metodă de epilare.

Epilarea definitivă cu diodă laser reprezintă cea mai bună alternativă de a îndepărta părul nedorit și firele crescute sub piele, prevenind apariția altora noi. Ține cont de avantajele acestei opțiuni și ia cea mai bună decizie pentru pielea ta!

Rezultate dovedite clinic

Contraindicații: persoanele care au alergie la soare; femeile însărcinate sau care alăptează; persoanele cu boli de piele; persoanele cu dereglări hormonale; alte afecțiuni.

Remodelare corporală – Eximia

Click aici!

Tratament facial - Eximia

Click aici!

Tonifiere musculară XSculpt

Click aici!

Criolipoliză 360°

Click aici!

Drenaj Limfatic / Presoterapie

Click aici!

Împachetări termocuvertă cu produse Bruno Vassari

Click aici!

Împachetări cu benzi la rece

Click aici!

Tratament facial – Oxygenera Pro

Click aici!

Radiofrecvență – ENDYMED PRO

Click aici!

Vrei să-ți faci o programare? Sună acum!