Împachetări termocuvertă cu produse Bruno Vassari

ÎmpachetăriBruno Vassari

Procesul de împachetare corporală este un tratament ce ajută la scăderea în centimetri, la modificarea formei și conturului corporal precum și la întărirea și tonifierea pielii.
Această procedură presupune împachetarea în film osmotic sau benzi de bumbac și ulterior introducerea corpului sub termosauna, după aplicarea prealabilă a formulelor active direct pe piele, în zonele cu probleme. Prin repetarea regulată a acestor proceduri se remodelează corpul, se dispersează și se elimină toxinele ce cauzează celulita, pielea redevenind fermă.
La centrul Epil Body împachetările corporale pe bază de substanțe organice și anorganice naturale detoxifică organismul atât intern cât și extern printr-un proces trans-dermal natural, prin spargerea și eliminarea celulelor grase nedorite.

Vezibeneficiile

REDUC ASPECTUL COAJĂ DE PORTOCALĂ
Deși peste tot apare scris că împachetările reduc celulita trebuie să fii realistă și să înțelegi că diminuarea aspectului coajă de portocală se datorează hidratării intense a pielii. Celulita nu se reduce în adevăratul sens al cuvântului, dar se ameliorează ușor.

VERGETURILE CAPĂTĂ UN ASPECT MAI PLĂCUT
Tot datorită hidratării, pielea capătă un aspect mai plăcut și vergeturile par că s-au diminuat. Pentru tratarea vergeturilor există soluții mai profesionale cum ar fi mezoterapia cu microace, sunt disponibile la Pearl Beauty Center Satu Mare.

AJUTĂ LA ARDEREA GRĂSIMILOR
Accelerează metabolismul celular, ajutând astfel la arderea grăsimilor, fii realistă și nu avea așteptări WOW. Depinde foarte mult de calitatea ingredientelor active din produsele folosite. La Pearl Beauty Center folosim doar produse de top cum ar fi Bruno Vassari sau Pevonia.ELIMINĂ TOXINELE ȘI DETOXIFICĂ
Elimină toxinele ajutând organismul să se detoxifice. Prin transpirație și prin accelerarea metabolismului ajutăm corpul să elimine mai bine toxinele obținând astfel un beneficiu pe partea de sănătate.

ÎMBUNĂTĂȚESC ASPECTUL PIELII
Oferă fermitate prin stimularea circulației sangvine la nivel de piele. Ajută pielea să fie mai hidratată. Îmbunătățește aspectul pielii și reduce semnele îmbătrânirii.

REDUC STRESUL ȘI AJUTĂ SISTEMUL IMUNITAR
Pot ajuta și la o relaxare profundă pentru eliminarea stresului. Multe dintre cliente au declarat că se simt foarte relaxate și energice după o ședință de împachetare. Întăresc sistemul imunitar și ajută la tratarea unor afecțiuni sau chiar infecții. Depinde de tipul de împachetare ales, pentru detalii te așteptăm la o consultație gratuită la Pearl Beauty Center Satu Mare.

Nu sunt recomandate împachetările în termocuvertă persoanelor care: suferă de probleme renale; suferă de probleme de tensiune (hipotensiune sau hipertensiune) sau alte afecțiuni cardiovasculare; au boli dermatologice; au insuficiență venoasă (picioare umflate, varice, vase sparte, ulcere varicoase);
sunt însărcinate.

Epilare definitivă laser diodă

Click aici!

Remodelare corporală – Eximia

Click aici!

Tratament facial - Eximia

Click aici!

Tonifiere musculară XSculpt

Click aici!

Criolipoliză 360°

Click aici!

Drenaj Limfatic / Presoterapie

Click aici!

Împachetări cu benzi la rece

Click aici!

Tratament facial – Oxygenera Pro

Click aici!

Radiofrecvență – ENDYMED PRO

Click aici!

Vrei să-ți faci o programare? Sună acum!