Masaj bețe bambus & relaxare

Masaj cubețe de bambus

Masajul cu bețe de bambus este un masaj pentru bunăstare, un tratament ideal pentru remodelare corporală.

Acest tip de masaj există și este prețuit din timpuri străvechi în cultura asiatică.

Masajul cu bețe de bambus are o multitudine de beneficii:
? reduce circumferința în zonele masate. Fie că vorbim despre masajul abdomenului, taliei, feselor, coapselor, picioarelor sau a brațelor, acestea vor deveni mai suple cu ajutorul acestei tehnici.
? elimină celulita
? tonifiază musculatura în zonele masate
? stimulează sistemul limfatic și ajută la eliminarea toxinelor
? îmbunătăţeşte circulația sangvină
? reactivează metabolismul celular
? detensionează și energizează organismul

Masajul cu bambus este mai profund decât un simplu masaj anticelulitic și de remodelare corporală, și însumează efectele benefice ale masajului de drenaj limfatic pentru detoxifierea organismului și ale masajului de relaxare, revitalizând organismul și redând starea generală de bine.

Acest masaj revoluționar este de două ori mai eficient decât masajul tradițional anticelulitic, iar semnele eficienței lui apar după prima ședință. Acest tip de masaj se adresează și bărbaților, efectuându-se un masaj profund datorită stimulării musculaturii.

Puteți afla mai multe despre efectele mesajului cu bețe de bambus de la personalul nostru care vă stă la dispoziție cu informații despre efectele benefice pentru organism. Nu ezita să ne contactezi!

Masaj derelaxare

Masajul de relaxare ajută la dobândirea şi păstrarea unei stări de relaxare, optimism şi poftă de viaţă! Este o adevărată terapie de combatere a stresului zilnic, ce afectează tot mai multe persoane!

Uită de stări anxioase, calmante şi certuri iscate din nimic! Spune ,,adio” dulciurilor şi mâncărurilor nocive pentru siluetă pe care le consumi ,,la nervi”! Alege terapia prin masaj de relaxare – este sănătoasă, 100% naturală, uşor de practicat şi cu efecte excelente pentru sănătate şi siluetă!

La salonul Epil Body, masajul de relaxare se îmbină cu aromoterapia (terapia prin arome) şi meloterapia (terapia cu ajutorul muzicii), pentru ca răsfăţul simţurilor tale să fie unul deplin!

Stresul este principalul factor de îmbolnăvire al vremurilor noastre, iar masajul de relaxare este una dintre cele mai importante metode de combatere a acestui flagel modern! Acest tip de masaj face adevărate minuni împotriva stărilor de irascibilitate, agitaţie, depresie, insomnie, dureri.

Persoanele care nu au o activitate fizică intensă şi petrec multe ore la birou, în faţa calculatorului, în poziţii incomode sau stau mult în picioare sunt predispose la o gamă variată de afecţiuni, cauzate de atrofierea muşchilor. Lipsa antrenamentului fizic constant şi lipsa de mişcare pot cauza boli din ce în ce mai grave!

E mai bine să previi, decât să tratezi!

Răsfaţă-te constant cu un masaj de relaxare şi vei avea numai de câştigat! Îţi vei putea menţine starea de sănătate, tonusul şi vei scăpa de efectele nedorite ale stresului!

Masajul de relaxare se efectuează fie pe majoritatea porţiunilor corpului (spate, picioare, braţe), fie doar în anumite zone (spate, braţe), în funcţie de durata acestuia. Pentru rezultate cât mai bune, se recomandă opţiunea cu o durată de timp mai mare (50 de minute).

Masajul de relaxare este recomandabil şi ca o completare a unor terapii adiacente, pentru a spori efectul acestora – împachetări, scrub, terapii corporale etc.

Beneficii:
? Combate stresul şi insomnia;
? Îmbunătățește activitatea creierului, fiind o adevărată terapie psihică;
? Indepărtează efectele neplăcute ale oboselii;
? Stimulează circulaţia;
? Stimulează sistemul imunitar;
? Atenuează durerile şi contracţiile musculare;
? Ajută la îmbunătăţirea elasticităţii pielii;
? Efect de modelare şi menţinere a siluetei pe termen lung.

Masajul de relaxare nu are contraindicaţii. Totuşi, trebuie să anunţaţi din timp personalul salonului în caz de: boli cardiace, epilepsie, cancer, boli de piele, boli respiratorii, alergii, sarcină, perioadă menstruală abundentă.

Epilare definitivă laser diodă

Click aici!

Remodelare corporală – Eximia

Click aici!

Tratament facial - Eximia

Click aici!

Tonifiere musculară XSculpt

Click aici!

Criolipoliză 360°

Click aici!

Drenaj Limfatic / Presoterapie

Click aici!

Împachetări termocuvertă cu produse Bruno Vassari

Click aici!

Vrei să-ți faci o programare? Sună acum!